Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Werken met All Dent

All Dent is de beste in de service als het gaat om tandartspraktijk inrichting. We zijn een familiebedrijf dat in 2002 is opgericht. Inmiddels is dat al zestien jaar geleden! Dat lijkt aan de ene kant niet zo lang, maar aan de andere kant hebben we in die tijd ons kunnen ontwikkelen tot marktleider op het gebied van tandheelkundige praktijkinrichting. Vanaf het begin van ons bestaan hebben we de focus vooral op service gelegd, want goede service betekent tevreden klanten, en tevreden klanten betekent meer omzet. Wij leveren vooral kwaliteit over kwantiteit, en hebben daarbij ook een sterke technische dienst die snel ter plekke kan zijn om technische problemen te verhelpen van onze klanten.

Het team van All Dent

Het team van All Dent bestaat uit een aantal, zeer toegewijde mensen. Bij ons staan uw belangen altijd centraal, de klant is immer koning! Hierbij verdienen onze klanten onze volledige aandacht en optimale service, dat is iets waar wij iedere dag opnieuw naartoe proberen te streven. Ongeacht of u een kleine of grote praktijk heeft, wij staan gewoon voor u klaar! Het grootste deel van onze medewerkers heeft een achtergrond die vooral technisch is, waardoor uw contacten met ons voornamelijk soepel en prettig zullen verlopen.

Waarom kiezen voor All Dent?

Waarom zou u juist voor All Dent kiezen als het gaat om tandheelkundige praktijkinrichting? Wat hebben wij dat andere aanbieders niet hebben? Onze grootste kracht hierin is dat onze technische dienst minstens even belangrijk is als de afdeling die over de verkoop gaat. Ons onderscheid van de rest van de markt berust op het feit dat we een professioneel serviceteam hebben die voor een landelijke dekking zorgt. Het maakt niet uit of uw praktijk in Limburg of in Friesland zit, ons technische team staat voor u klaar wanneer er problemen zijn! Allemaal samen zorgt ons serviceteam op het moment voor meer dan zevenhonderd verschillende praktijken, allemaal verspreid door heel Nederland.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op, dan praten we samen verder over de mogelijkheden.