Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Water uit een wastafel

 

Water drinken is belangrijk voor je. Omdat je niet altijd bij een wastafel kan zijn waar je zelf water uit kan tappen, plannen mensen hun dag rondom drinkmomenten. Bijna alle activiteiten die mensen ondernemen, zowel werk als privé, zijn rondom drinkmomenten georganiseerd.

 

Drinkmomenten

Op het eerste gezicht lijken veel bijeenkomsten niet te draaien om het drinken. Op een vrije middag gaan bijvoorbeeld veel mensen bij mooi weer op een terrasje zitten met vrienden. Dit moment lijkt erop gericht te zijn om samen met je vrienden wat leuks te doen, maar uiteindelijk draait het er ook om dat je drinkt. Niemand zal op een terras gaan zitten met een gezelschap en niks drinken. In restaurants waar je wijn bestelt krijg je vaak ook een kan water op tafel. Uiteindelijk drink je dus bij bijna elke bijeenkomst water. Dit is vrij logisch, aangezien mensen water nodig hebben om normaal te kunnen functioneren.

 

Comfortabel drinken

Het is dus belangrijk dat er genoeg wastafels en waterfonteinen zijn, zodat iedereen overal genoeg kan drinken. Als bedrijf is het ook belangrijk om voor genoeg drinkmogelijkheden te zorgen voor je werknemers. Bij veel bedrijven zijn er echter alleen wastafels bij het wandcloset of toilet. Hier kun je niet prettig drinken pakken. Geef je werknemers dus de kans om water te pakken en zo nodig een flesje bij te vullen, zonder dat ze dit direct naast het wandcloset of een stortbak hoeven te doen. Zorg er voor dat er een aparte wastafel is. Dit zal goed zijn voor zowel de mentale als lichamelijke gezondheid van je werknemers. Wanneer werknemers zich beter voelen, zullen ze ook beter gaan werken en het bedrijf meer waarderen. Hierdoor zijn er ook voor de werkgever vele voordelen aan het installeren van een extra wastafel of fontein.

 

Installeer wastafels voor je werknemers!

Bij de Loodgietshop zijn alle benodigdheden aanwezig in het assortiment om ervoor te kunnen zorgen dan er genoeg drinkmogelijkheden zijn. Het is dus heel makkelijk om zo een wastafel of fontein te kopen om je werknemers gelukkig te maken.