Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verhuisbedrijf Wageningen, wanneer u goedkoop wilt verhuizen

De verhuizing wordt vaak beschouwd als een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven. Het is stressvol genoeg zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hoge verhuiskosten. Dit is des te belangrijker als er sprake is van een krap budget. Daarom in dit blog een aantal opties die u vast kunnen helpen het beste uit uw verhuizing te halen.

Verhuisbedrijf Wageningen voor een vervoermiddel op maat

Aangezien volume een van de belangrijkste prijsfactoren is, ook bij het huren van een auto, bestelbus, verhuisbus of aanhanger bij verhuisbedrijf Wageningen, geldt: hoe minder items u meeneemt, hoe goedkoper uw verhuizing zal zijn. Kijk naar elk van uw spullen en bedenk of u ze het afgelopen jaar hebt gebruikt, of ze nuttig zijn of dat ze geluk brengen. Deel uw overbodige spullen met vrienden, recycle ze, of schenk ze aan iemand die er nog veel nut aan kan beleven. 

Verkoop uw oude spullen

Een andere optie voor de items die u overbodig vindt, is om ze te verkopen, hetzij via een garageverkoop, online of op een rommelmarkt. Als u op de een of andere manier geld kunt verdienen gedurende deze tijd, maakt u daarmee uw financiële situatie nog beter. U kunt het extra geld dat u verdient door uw oude spullen te verkopen gebruiken om de verhuiskosten te dekken, of om uw nieuwe huis meer als thuis te laten voelen!

Pak al uw spullen zelf in indien mogelijk

Of probeer in ieder geval zoveel mogelijk zelf in te pakken als u de verhuisservice van Tasman Rent inschakelt. Vraag bereidwillige vrienden en familie om u te helpen inpakken, want dit zal het proces zeker versnellen, maar beloof de gunst terug te geven met pizza en een biertje! Meer over Tasman verhuisbedrijf Wageningen.

Alternatieve bronnen van verpakkingsmaterialen

In plaats van het kopen van verhuisdozen, zijn er andere manieren om deze heel goedkoop of zelfs gratis te bemachtigen! Vraag uw buren, vrienden, familie of werkgever om dozen die ze niet (meer) nodig hebben, of ga naar uw plaatselijke winkel of supermarkt. Gebruik papier voor verpakkingen met recyclebare materialen zoals kranten of zelfs wasgoed en kleding.

De juiste timing

Neem contact op met Tasman Rent en boek vroeg. U heeft meer tijd om de planning en het budget op elkaar af te stemmen, waardoor het risico van onverwachte uitgaven wordt beperkt. Boek uw verhuisdag buiten de spitsuren. Vermijd weekends, vakanties en de eerste en laatste dag van de maand. Het verhuisseizoen is in volle gang tussen mei en september, dus verhuis indien mogelijk buiten deze maanden.