Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Scooters kopen

Online scooters kopen kan een frustrerende opgaaf zijn. Je moet merken vergelijken, types en uitvoeringen. Dan ga je prijzen vergelijken om er vervolgens achter te komen dat jouw keuze niet meer leverbaar is! Maak het jezelf makkelijk bij scooters kopen en volg deze checklist stap voor stap. Zo kies je snel de scooter die het beste aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

 

Bepaal je budget

Je kunt goedkope scooters kopen rond de 1000 euro, je kunt middenklasse scooters kopen tussen 1500 euro en 2000 euro en luxe scooters vanaf 2500 euro. Bepaal eerst jouw budget en zoek dan verder. Houd er rekening mee dat een scooter leasen ook een optie is.

 

Kies een model

De retro scooters blijven onverminderd populair, dat zijn scooters met afgeronde vormen op basis van de klassieke Vespa scooters. Je kunt nog steeds nieuwe Vespa scooters kopen, die zien er prachtig uit. Sym maakt middenklasse retro modellen en in de budget klasse zijn het vrijwel allemaal retro scooters. Piaggio en Peugeot hebben een meer moderne uitstraling. En Tomos maakt ook nog steeds hun eigenzinnige scooters.

 

Let op de leverancier

Een winkel met slechts één merk lijkt handig maar je bent heel beperkt. Kies liever voor een webshop met een ruime keuze en een ruime ervaring. Kies bij een webshop een bedrijf met minimaal één echte locatie. Online scooters kopen is vaak goedkoper dan in de speciaalzaak, en de garantievoorwaarden zijn vaak ook beter!

 

Kopen of leasen

Je kunt direct het volledige bedrag voldoen of kiezen voor leasen. Dan betaal je in maandelijkse termijnen. Zo kun je een klasse hoger kiezen dan je momenteel kunt veroorloven. Voor mensen met een krappe beurs maar een stabiel inkomen kan dit ideaal zijn.

 

Scooters kopen is keuzes maken, door bovenstaande keuzes af te vinken kom je veel sneller tot de juiste keuze. Waar kom jij op uit?

http://www.scooterkopenonline.nl/