Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijschool Delft wanneer je een beperking hebt

Rijschool Delft wanneer je een beperking hebt

Dat je een handicap of beperking hebt hoeft niet meteen te betekenen dat je dan geen rijbewijs kunt halen. Wanneer je dit goed communiceert met je rijschool Delft is dit namelijk vaak wel mogelijk

Als eerste is het slim om een eigen verklaring naar het CBR op te sturen, in deze verklaring beantwoord je zelf 11 vragen of je medische situatie. Hiermee kan het CBR bepalen wat voor soort traject geschikt is voor jou om je rijbewijs te halen.

Als reactie hierop kan het CBR je een medische keurig geven of je vragen een speciale rij test te ondergaan. Hiermee wordt dan bepaald of je auto kunt gaan rijden en hoe ze jou dan aan je rijbewijs gaan helpen.

 

 

Rijles Delft wanneer je doof bent

Ook doof zijn is een beperking, en kan problemen opleveren tijdens het volgen van rijles Delft bij een rijschool Delft. Gelukkig is het wel zeker mogelijk om je rijbewijs te halen wanneer je doof bent en kun je meestal prima autorijden, maar je moet met enkele dingen rekening houden.

Als eerste is het handig als je een rijschool Delft kunt vinden die rijinstructeurs in dienst heeft die gebarentaal kennen. Er zijn meerdere rijscholen die dit aanbieden en het maakt het volgen van rijles in Delft veel makkelijker

Als dove moet je niet bang zijn om te beginnen met rijles, het grootste gedeelte van het verkeer is visueel en kun jij dus prima volgen. Bovendien kun je niet door geluiden worden afgeleid.

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/