Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar de juiste houten vloer

Mijn vrouw en ik waren al een poos op zoek naar een houten vloer. Onze eigen vloer lag er al een poos, en het had zijn beste tijd wel gehad. De afgelopen maanden hebben we ons aan de vloer geërgerd dus besloten we maar op zoek te gaan naar een nieuwe. Een aantal vrienden van mij hadden een houten vloer. Dit leek mij ook wel wat. Bij hen zag het er prachtig uit en was het van goede kwaliteit. Zij hadden het gekocht bij Bax houthandel. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, dus ik zocht het op via het internet.

Bax houthandel heeft de beste houten vloer

Toen ik op de website van Bax houthandel terecht kwam was ik meteen onder de indruk. De website was heel duidelijk en verwelkomend. Ik bekeek het brede assortiment en keek even rond op de site. Bax houthandel heeft een aantal showrooms verspreid over Nederland. Het is verstandig daar naartoe te gaan en daar de bestelling verder af te handelen. Ik lichtte mijn vrouw in, en datzelfde weekend vertrokken we richting Barneveld, één van de vier showrooms.

De Showrooms

Toen we eenmaal aangekomen waren raakten mijn vrouw en ik behoorlijk enthousiast. Prachtige kamers en prachtige vloeren. Voor ieder wat. Mijn aandacht ging vooral uit naar enkele houten vloeren. De manier van weergeven maakte het makkelijker om te zien welke houten vloer het beste bij ons huis paste en de keus was snel gemaakt. Een prachtige vloer die, naar mijn mening, perfect in ons huis zou passen.

De bestelling

Toen de keus gemaakt had zochten we een medewerker op. We vertelden haar dat we onze keus hadden gemaakt en ze liep met ons mee. Ze vertelden ons een aantal feiten over de vloer en luisterde aandachtig naar onze situatie. Ze nam ons mee naar een aparte ruimte en bekeek nog eens de mogelijkheden. Je merkte goed dat zij ons graag zo goed mogelijk wilde helpen, dit stelde mij wel op mijn gemak. We kregen een op maat gemaakte offerte en vulde deze in.

Eindresultaat

Nadat we de bestelling gedaan hadden was het even wachten. Zodra de houten vloer binnen was zou Bax houthandel de vloer ook nog eens komen installeren. Mijn vrouw en ik waren die dag zelf niet thuis maar toen we terugkwamen lag de vloer er al in. Een van de beste keuze die we hadden kunnen maken, want wat was hij mooi! Ben jij ook op zoek naar een houten vloer? Ik kan Bax houthandel met heel mijn hart aanraden.

Related Posts

Een touringcar van Noot huren biedt comfort

Scooterwinkel in Amsterdam

Koffiebekers bedrukt inslaan voor uw bedrijf