Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

NIU scooter kopen bij Polderscooter.nl

U kunt nu zeer gemakkelijk een Polderscooter leasen of kopen op polderscooter.nl. Op onze website kunt u maar liefst zes verschillende NIUs vinden waar u een keuze uit kunt maken. Het merk is een zeer goede en is al jaren bekend in de voertuigbranche. Het merk staat niet voor niets bekend om zijn kwaliteit en zijn mooie en elegante Franse design. U kunt kiezen uit drie stijlen, als u liever een wat sportiever model heeft dan hebben wij de Speedfighters voor u, het retro model zijn de Django Allure scooters of de klassieke modellen van de Kisbee-lijn.

NIU scooter leasen

Zoals u al eerder las kunt u een NIU scooter leasen bij Polderscooter.nl. Als u kiest om één van onze scooters te leasen dan kunt u dat al voor een scherpe prijs met maand doen. Leasen is echter geen huur want u wordt wel de daadwerkelijke eigenaar van het voertuig. Het verschil is alleen dat u het bedrag in termijnen mag betalen. Bij het leasen van één van onze scooters krijgt u een duidelijk contract zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. U ontvangt hierbij een formulier en een offerte – deze offerte is altijd vrijblijvend. Naast het leasen van de scooters kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de scooters te kopen. Dit kan vanaf de prijs van 1599 euro en gaat tot 2999 euro. De duurste variant is de retroscooter in de zilver- of bruinkleurige retro scooter Django Allure.

Geschikt voor alle leeftijden

De scooters van Polderscooter.nl zijn geschikt voor alle leeftijd en ook zeker de NIUs zijn voor iedereen bestemd. De scooters zijn veelzijdig waardoor ze niet leeftijdsgebonden zijn. Bovendien vindt het merk het belangrijk om up to date te blijven met de nieuwste trends en technologieën waardoor ze blijven ontwikkelen. Er is een variant voor iedere leeftijd want je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model met extra opbergruimte – dit komt altijd handig van pas. Om een duidelijk beeld te krijgen van de modellen die Polderscooter.nl aanbiedt, raden wij aan om een kijkje op onze website te nemen of langs te komen in onze showroom.

Wil je een NIU scooter kopen. Bekijk de website: https://www.polderscooter.nl/elektrische-scooter-niu.