Hoogwaardige vrachtwagenstoel en busstoelen van ISRI

Im-odori

Een vrachtwagenstoel die aan alle eisen voldoet en comfortabel zit. Daarvoor gaat u naar ISRI. ISRI is dé internationale marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige ergonomische stoelen. Het bedrijf voert zowel de ontwikkeling als de productie zelf uit en kan met 50 fabrieken verspreid over 20 landen altijd snel leveren. Stoelenspecialist EBLO is officiële importeur van dit merk in de Benelux en voert daarnaast ook diverse servicewerkzaamheden uit. Van reparatie -en revisiewerkzaamheden tot stofferen of bedrukken van de stoel met een bedrijfslogo: EBLO levert klanten het totaalpakket. Dankzij en continue grote voorraad van zowel stoelen als onderdelen is maatwerk altijd mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en beschikt over een grote showroom waar op het gemak kennis kan worden gemaakt met de ISRI stoelen.

De voordelen van een ISRI vrachtwagenstoel

Een stoel waar langdurige op gezeten wordt moet van goede kwaliteit zijn wil deze optimaal zitcomfort (blijven) bieden. Een keuze voor een vrachtwagenstoel en busstoelen van ISRI is een keuze voor zekerheid: ze voldoen aan de laatste ergonomische eisen en zijn conform de hoogste veiligheidseisen gebouwd. De ISRI-serie is even uitgebreid als veelzijdig. Voor vrijwel elke toepassing en type vrachtwagen of bus is in het assortiment een geschikte stoel terug te vinden. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk. De instelling van de zitdiepte kan worden aangepast. De stoel kan zowel met als zonder hoofdleuning worden geleverd en armleuningen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Vaak kan ook de zitbreedte van de stoel en het type stoffering naar wens worden aangepast. Onderdelen als zittingen en kussens zijn ook los te bestellen.

Onderdelen vrachtwagenstoel los te bestellen

De zitting van een vrachtwagenstoel en busstoelen is het onderdeel van de stoel dat het zwaarst wordt belast. Deze is doorgaans dan ook relatief snel aan vervanging toe. In de productlijn van ISRI en EBLO is een groot en veelzijdig programma zittingen, schuimdelen en hoezen terug te vinden. Vervanging is niet altijd nodig: soms kan een kapotte zitting nog worden gerepareerd. Dat is niet alleen een duurzame oplossing maar ook kostentechnisch interessant. Neem gerust contact op met het team van EBLO – officieel ISRI importeur van de Benelux – om de mogelijkheden te bespreken. Naast stoelen voor vrachtwagens en bussen zijn in de ISRI productlijn ook stoelen voor heftrucs, toren en hijskranen, kantoor,24H en kleine voertuigen terug te vinden. Hiermee heeft ISRI voor elke toepassing de juiste stoel.

Busstoelen met innovatieve functies

De nieuwste generatie busstoelen en vrachtwagenstoel van ISRI combineert een modern design met perfect zitcomfort en innovatieve functies. NTS2 stoel heeft een gemakkelijk te bedienen gordelinstelling en heeft een instelbereik van 60mm. De gordel voldoet aan de nieuwste keuringvereisten ECE 17. Ook de armleuning heeft een hoger bedieningsgemak dankzij het grote instelwiel en de intuïtief geplaatsen bedieningselementen. Ook het onderstel van de stoel is verbeterd op gebeid van zitdiepte, veerweg en horizontaalinstelling. Bovendien is het klimaat-en verwarmingssysteem vernieuwd voor optimaal comfort. De NTS2 is in twee uitvoeringen leverbaar: de Comfort en de Premium.

Naast de serie busstoelen en vrachtwagenstoel van heeft ISRI ook een passende oplossing voor onder meer rail en openbaar vervoer, bouwmachines, toren- en hijskranen, kantoor- en stuurstoelen, 24H stoelen en stoelen voor kleine voertuigen. Hiermee heeft EBLO voor elke chauffeur of machinist de juiste stoel. De stoelen voor rail voertuigen worden door de dochterfirma van ISRI (SKA) gefabriceerd. De producten uit deze lijn voldoen aan zowel de nieuwe als de bestaande eisen EN45545 en DIN5510-2 en hebben een lange levensduur. Ze hebben inmiddels een perfecte staat van dienst bewezen in zowel binnen- als buitenland. Onlangs heeft EBLO nog het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf RET mogen voorzien van nieuwe bestuurdersstoelen voor de Citadis 1 trams. De bestuurderstoel is volledig luchtgeveerd en voorzien van diverse automatische instellingen (ISRI 6860/885).

https://isri.nl