Im Odori
Image default
Offers

Het kantoor voor ondernemers in zevenaar

Als u kantoorruimte wilt huren in Zevenaar bent u bij Unievest op de juiste plek. Kantorruimte huren zevenaar is speciaal voor bedrijven in de omgeving Arnhem, Liemers, Duiven, Westervoor en natuurlijk Zevenaar! Voor allerlei organisaties is er genoeg ruimte. Franklin is een professioneel kantoor waar elk bedrijf zich kan vestigen. ZO kunt u uw bedrijf op een juiste manier presenteren naar de buitenwereld. U heeft genoeg ruimte voor allerlei bedrijfsactiviteiten. Vele slimme ondernemers zijn u al voorgegaan!

De juiste kantoorruimte voor de juiste persoon. De ruimtes van de Franklin worden heel goed schoongemaakt. Zo bent u ten alle tijden representatief. Een ander groot voordeel is dat allerlei faciliteiten worden verzorgd. Een schoonmaakster komt tweemaal per week langs. Genoeg parkeerplaatsen. Een meeting ruimte. Daarnaast kunt u ook uw netwerk uitbreiden! Vele ondernemers zijn er al tijden gevestigd. Ze zijn tenslotte zeer tevreden. De tevredenheid komt met name door de goede verzorging van het gebouw.

Daarnaast is het kantoor ook uitstekend bereikbaar. Het ligt naast station Duiven. Binnen 10 minuten bent u al in Zevenaar. Het kost u 2 minuten om naar de meest dichtsbijzijnde supermarkt te rijden. Tenslotte is het naast het bedrijventerrein van Duiven. Dit bedrijventerrein bruist van de ambitieuze bedrijven waar u als organisatie zaken mee kunt doen!

 

Wanneer u deze kantoirruimte gaat huren is het industrieterrein van Duiven en Zevenaar is ook vlakbij. Hier zijn nog grotere industriële bedrijven aanwezig. U kunt zo uw business laten groeien als u een kantoor huurt bij Franklin. Zo is het een goede investering die zeer snel rendabel wordt.

 

Het kantoorpand bezit allerlei kantoorunits. U kunt alles uitbesteden. Bureau’s en spullen zijn grotendeels al aanwezig om u van al uw behoeften te voorzien. De infrastructuur is fantastisch in de buurt. De temperatuur is aangenaam en er is goede beveiliging door het hele kantoorpand heen.

 

Kantoorruimte huren in Zevenaar? Ga dan naar Franklin Business Center.