Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Goedkope scooters

Er komen steeds meer goedkope scooters op de markt. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Hoe maak je een keuze uit al die goedkope scooters? Hier zijn een aantal kenmerken waar je op kunt letten:

 

De bouwkwaliteit

Bij de goedkope scooters rond de 1000 euro is er niet veel verschil in bouwkwaliteit. Als je echt een stapje hoger wilt moet je gaan kijken naar een Piaggio scooter of een Sym scooter. Dat zijn middenklasse scooters die wat meer kwaliteit bieden. Goedkope scooters leveren veel voor de prijs, maar kunnen niet tippen aan de duurdere merken.

 

De uitvoering

Technisch zijn goedkope scooters vrijwel identiek, toch zitten er best veel verschillen in de uitvoering. Sommige goedkope scooters hebben standaard een bagagerek, daar moet je bij andere modellen extra voor betalen. Andere scooters hebben weer standaard een USB aansluiting, dat kan handig zijn. Het verschil schuilt in de details, vergelijk de verschillende uitvoeringen alvorens jouw keuze te maken.

 

De kleuren

Goedkope scooters zijn in steeds meer kleuren leverbaar. Naast de standaard kleuren zijn er ook metallic goedkope scooters of budget scooters in een mat uitvoering. Je zult je verbazen over het brede scala aan kleuren bij goedkope scooters. Alleen al de lak kan het uiterlijk van de scooter compleet veranderen.

 

Sportief of Klassiek

Net als bij de “echte” Vespa scooters kun je bij de goedkope scooters kiezen uit twee stijlen; sportief en klassiek. De sportieve scooters zien er wat slanker uit, de klassieke scooters hebben grote, ronde vormen. Onder de plastic kap zijn de scooters eigenlijk hetzelfde.

 

Je kunt goedkope scooters voor minder dan 1000 euro kopen, dat is een goede deal. Ook kun je eenvoudig onderdelen en accessoires bijbestellen voor onderhoud en reparatie. Als je goed voor dit soort budget scooters zorgt kun je er lang plezier van hebben. Voor welke scooter ga jij kiezen?

http://www.scooterkopenonline.nl