Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een touringcar van Noot huren biedt comfort

Een touringcar huren levert rijcomfort op en comfort is uiterst belangrijk voor een veilig gevoel op de weg. Als je nadenkt over het type voertuig dat je kunt huren, vraag je dan ook af of je je tijdens het rijden op je gemak zal voelen, of het de nodige been- en sta ruimte heeft en voorzieningen in de bus, zoals een toilet of eventueel tv en kleine bar. Vooral heerlijk en luxe natuurlijk bij langere reizen.

Een touringcar huren voor het gemak

Een touringcar huren van Noot komt dan heel aardig in de buurt moet ik zeggen. Zij hebben zich toegelegd op het groepsvervoer. Of het nu gaat om een kleinere groep van zo’n 16 personen of grotere groepen tot zo’n 62 personen. Functioneel, veilig, comfortabel en zo gewenst ook nog uiterst luxe. Maar het is ook zo heerlijk gemakkelijk. Samen op weg, samen uit en weer thuis. Ideaal voor een uitje van de voetbalclub, of het schoolreisje, maar ook als je met je hele familie samen veilig een uitstapje wilt ondernemen.

Tips voor onderweg in een touringcar

Reizen met een touringcar betekent ook langere tijd op één plek vertoeven. Misschien ga je wel op de plek van bestemming veel lopen, pak daarom licht in zodat je geen zware bagage hoeft te tillen.

Neem een deken en nekkussen mee

Een deken en nekkussen kunnen je helpen om het tijdens de rit gezellig te hebben en zelfs wat te slapen tijdens de busrit. Ook is de deken comfortabel, omdat het dankzij de airco in de bus soms nogal fris kan worden. Net als in een vliegtuig raad ik je aan om laagjes kleding aan te trekken.

Gebruik oordopjes en een oogmasker

Oordopjes en een oogmasker helpen je om je ongestoord te voelen tijdens de reis. Andere passagiers kunnen luidruchtig worden of hun licht aan en uit doen. Ook kun je wakker worden van passagiers die gewoon even wat lopen of naar het toilet gaan.

Kies zorgvuldig je stoel

De rit voelt achteraan hobbeliger aan, dus kies een stoel in het midden of voorin.

Trek je schoenen uit

Er is een aantal zeer eenvoudige acties die je kunt ondernemen om te ontspannen tijdens een lange busrit. Een daarvan is het uittrekken van je schoenen. Probeer het gewoon uit – het voelt heerlijk.