Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

De prijzen van een mantelzorgwoning

Bij het horen van een mantelzorgwoning worden er vaak meteen bezwaren opgeworpen over de prijzen, terwijl dat niet terecht is. Een zorgchalet kan behoorlijk variëren in de kosten, afhankelijk van de keuzes die u maakt als klant. Wanneer u graag wilt weten wat u kunt verwachten, maar nergens aan vast wil zitten, is een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website eventueel iets voor u. Als u die zo volledig mogelijk invult, wordt u teruggemaild met een indicatie van de kosten die u kunt verwachten. Op basis daarvan kunt u een keuze maken. Dus, benieuwd naar de prijzen van een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mantelzorg Wernsen: mantelzorgwoning prijzen

Er zijn dus een heleboel factoren die invloed hebben op de prijzen van een mantelzorgwoning. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken tussen een mantelzorgwoning die op maat gemaakt is voor u, en dus aan al uw wensen voldoet, of een standaard zorgchalet. Ook bij de standaard zorgchalet zijn er een schat aan mogelijkheden om uit te kiezen met betrekking tot de bouwstijl, de vorm en extra opties zoals een jacuzzi of sauna. Kortom, heel veel mogelijkheden waarbij het aan u is om te beslissen of het wel betaalbaar is.

Verschillende prijzen

Verschillende prijzen zijn het resultaat van verschillende keuzes uit de mogelijkheden voor een zorgchalet. U kunt zo denken, in principe is alles wat mogelijk is voor een woning ook mogelijk voor een zorgchalet. Mantelzorg Wernsen streeft ernaar om alles voor onze klanten te ontzorgen van de vergunningsaanvraag bij de gemeente, mocht dat nodig zijn, tot de plaatsing van de chalet zelf. U kunt ook kiezen of u een chalet graag casco of turn-key opgeleverd wilt krijgen. Casco houdt in dat wij enkel het exterieur verzorgen, en u zelf het interieur naar wens kunt indelen. Deze mogelijkheid is vooral handig wanneer u de meubels van uw ouders van hun oude woning naar de mantelzorgwoning wilt verplaatsen.

Kies voor Mantelzorg Wernsen

Mantelzorg Wernsen ontzorgt mensen die al een groot gedeelte van hun tijd moeten besteden aan de mantelzorg. Mantelzorg geven is een tijdrovende bezigheid, wat ook veel stress kan geven. Ons doel is om zo veel mogelijk van die stress weg te nemen.