Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

De betonboren van TechnischeProdukten.nl

TechnischeProdukten.nl heeft een groot aanbod op het gebied van lijmen, afdichten, reinigen, smeren, ontvetten en nog veel meer. Daarnaast hebben zij een ruime keuze aan luchtgereedschap en boren. Bij hun webshop kunt u bestellingen plaatsen voor een breed scala aan producten zoals bijvoorbeeld betonboren. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen bij TechnischeProdukten.nl terecht.

Betonboren

Maak gruis van steen en beton met professionele betonboren van topkwaliteit. Goede afvoer en slijtvastheid zijn een van de belangrijkste kenmerken van de betonboren van TechnischeProdukten.nl. Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede betonboor dan vindt u bij TechnischeProdukten.nl de betonboor waar u op kunt vertrouwen.

Wilt u een groot aantal betonboren kopen? Neem dan contact op met TechnischeProdukten.nl, zij maken voor u graat een offerte op maat. 

Soorten betonboren

TechnischeProdukten.nl heeft in hun assortiment diverse kwalitatieve betonboren.

Hamerboor SDS

SDS Beton- en hamerboren die worden geproduceerd en geslepen in Duitsland. Bij TechnischeProdukten.nl kunt u kiezen uit verschillende hamerboren: 

  • De Asymmetrische SDS Plus hamerboor is de voordeligste in ons assortiment.

  • De SDS boor met H-spiraal of Dubbele spiraal is een betonboor die het gruis beter afvoert

  • De SDS boor met 4 snijkoppen voor het boren van perfect ronde gaten.

  • Met de Premium boor heeft u het beste van beide werelden. Deze betonboor zorgt voor het mooiste en meest constante resultaat en kan boren in bijna alle betonsoorten.

Steenboor

Professionele verchroomde steenboren met geharde inzet. De steenboor voor het boren in baksteen, stoeptegels en overige zachte steensoorten. 

Universele boor TCT

Universele boor voor het boren in diverse materialen zoals hout, plaatstaal, steen, kunststof, tegels enz. Geschikt voor roterend gebruik en asymmetrische spiraal. Voorzien van een hardmetalen TCT kop met een scherpe snijkant

Betonboor

Universele spiraal- betonboren in korte en lange uitvoeringen. Deze serie betonboren zijn gezandstraald en hebben een Asymmetrische spiraal met carbide kop wat zorgt voor gemakkelijk gruis maken van klop en boorwerk in steen en beton. De Universele betonboren zijn geschikt voor gebruik in klopboormachine of accutol.

Diamantboor TSM

Tegelboor Diamant voor accuraat boren in glas en tegels. Deze boor is gemaakt voor roterend gebruik.