De bästa aktiviteterna för att uppleva det frodiga och gröna Irland

Im-odori

Irland är känt för sina spektakulära böljande gröna kullar och frodig vegetation. Vid ankomsten är det lätt att se varför det kallas Emerald Isle. Utsikten är magnifik och det är Irlands berömda städer också. T.ex. Galway, Dublin och Belfast. Det irländska folket är vänligt och stolt över sitt älskade land. Irland är hem för några av de mest kulturrika och viktiga platserna i Europa. Och alla läskunniga där ute vet att Irland är födelseplatsen för den berömda Oscar Wilde. Det finns så mycket att göra i det här lugna landet och du vill definitivt inte missa det. Så kolla in dessa fantastiska saker du kan göra på din resa till denna fantastiska oas:

Traditionella pubar och musik

Om du gillar öl vet du sannolikt redan att Irland är hemmet för Guinness öl. Och det är lätt att säga att lokalbefolkningen har en bra pub tradition. Men besök på dessa pubar handlar om så mycket mer än bara öl. Dessa pubar är ett sätt att samla människor för att umgås och lyssna på traditionell irländsk musik. Musiken har djupa rötter i den irländska kulturen. Du kan prova någon av pubarna i det område du besöker eller så kan du kolla in en berömda pubar som John Mulligans eller en mer gammal som Sean’s Bar. Hur som helst kommer du ha mycket roligt.

Se otroliga forntida ruiner och platser

Några av de mest besökta turistattraktionerna i Irland är de som går tillbaka några hundra år. Några av ruinerna här tillhörde pre-kelter och till och med vikingarna. Från antika neolitiska gravplatser som Brú na Bóinne till magnifik medeltida arkitektur som Cahir Castle. Det finns ett överflöd av fantastiska platser att se i detta underbara land.

Gå utomhus och se Irlands natur

Med en natur så vacker som på Irland, skulle det vara synd att spendera din resa inomhus hela tiden. Lyckligtvis finns det så många saker du kan komma ut och göra som ridning och vattensporter. Irland är också känt för sin kärlek till golf och det finns över 400 golfbanor. Men om du känner för något mer avslappnad finns det otaliga vandringsutflykter du kan gå på. Och med en högsta topp som mäter 1040 meter är det inte så ansträngande att ens vandra här. Så utforska Connemaras klippiga kullar eller ta en härlig kustpromenad till den fantastiska Sheep’s Head Lighthouse.

Att hyra en bil på Irland av ett hyrbilsföretag är förmodligen det bekvämaste sättet att ta sig runt på din resa. Se bara till att boka din hyrbil i förväg för att undvika och överraskningar när du anländer. Du kan jämföra priser på biluthyrning hos biluthyrning.nu, kolla in deras sida här: https://www.biluthyrning.nu/sv-irland/. De jämför biluthyrning från alla stora bolag i landet och hittar den bästa och billigaste hyrbilen. Var också noga med att följa vägreglerna, håll dig till hastighetsbegränsningarna och kom ihåg att köra på vänster sida.

https://www.biluthyrning.nu