Im Odori
Image default
Business / Transportation and Logistics

De 5 voordelen van Acrylaat

Waarom zou u nou acrylaat gaan gebruiken? Al bekend met de acrylaat voordelen? Hoe kunt u uw bedrijf nog beter uit de voeten laten komen met acrylaat?

Hier staat alles op een rij. Laten we meteen beginnen het met eerste voordeel van acrylaat, mede mogelijk gemaakt door Vink Acrylaat.

  1. Transparant en kristalhelder. Het is zo transparant dat het beter is dan glas! Glas breekt snel, acrylaat niet, hierover zo meer. Doordat het zo transparant is, wordt het veel gebruikt met productpresentaties. Ook als uw producten vissen zijn! Zo maken dierentuinen en grote aquaria ook gebruik van plexiglas. Het is kleurbestendig en geeft een mooie glas. Daarom zijn juweliers ook een grote fan van acrylaat. De producten worden duidelijk tentoon gesteld.
  2. Robuust en breukvast. Dat uw producten goed uit de voeten komen is belangrijk. Bijna nog belangrijker is dat het veilig is. Acrylaat, het uitstekende alternatief voor glas, is vele malen sterker dan glas. Zo kunnen dieven niet zomaar uw kostbare producten aanraken. U blijft werken met een veilig gevoel. Ook uw medewerkers zullen met een gerust gevoel werken. Zo zullen ze goed beschermd zijn achter het plexiglas.
  3. Het is lichter dan gewoon glas. Dit zorgt ervoor dat alles makkelijk en snel verschoven kan worden.
  4. Acrylaat is beschikbaar in alle maten. Maatwerk is heel gewoon in de acrylaat business. Dit komt omdat plexiglas uitermate uitstekend is te vormen rond elke vorm! Het is nog makkelijker te boren, snijden en te monteren dan glas. Plexiglas blijft een geheel terwijl glas versplintert.
  5. Het is veilig. Dit omdat het niet splintert. Daarnaast kan het 30 keer zoveel druk aan dan gewoon glas.

Ideaal dus! Vergeet niet dat plexiglas een synoniem is voor acrylaat. Benieuwd naar meer mogelijkheden? Kijk dan op de acrylaat displays pagina van Vink!

https://www.vinkacrylaat.nl/

Related Posts

NIU scooter kopen bij Polderscooter.nl

Verhuisbedrijf Rotterdam regelt uw verhuizing

Opslagruimte in Amsterdam nodig?